EVEN VOORSTELLEN

U bent bij ons van harte welkom

Wij zijn Debby en Eric Vlasman en heten je van harte welkom in onze appartementen, Casa Cálida 1, 2 en 3. Met veel plezier stellen wij deze beschikbaar voor verhuur zodat iedereen kan genieten van het fantastische leven hier.

In november 2018 hebben wij de grote stap gewaagd en zijn we geëmigreerd naar Spanje. We zijn terecht gekomen in de regio Murcia (Costa Cálida) en vanaf de eerste dag voelde dit als thuis. Tel daar de fantastische omgeving, de natuur, het microklimaat, veel  zon en strand bij op en je snapt waarom we hier wonen. Wat heel fijn is, is dat de regio nog niet is overladen met heel veel toeristen. Je kunt hier op je gemak wandelen en eten tussen de Spanjaarden. 

Tussen de middag houden ze hier een siësta en loop je door lege straten. Tijdens je verblijf in Casa Cálida waan je je letterlijk in een ‘andere’ wereld waar je heerlijk kunt onthaasten. En dat geldt natuurlijk ook voor het mooie resort waar onze appartementen op staan. Zowel in de omgeving als op het resort is genoeg te beleven.

Een andere reden waarom we in Spanje zijn gaan wonen is dat we meer van het leven willen genieten zonder stress en al te veel verplichtingen. Hier hebben wij de rust en ruimte gevonden die we nodig hebben, waar we geïnspireerd van raken en die nooit verveelt. En de zon … die krijg je er gratis bij.

Op onze website hebben wij geprobeerd een zo goed mogelijke indruk te geven van onze appartementen, het resort en de omgeving. Aan de hand van gedetailleerde beschrijvingen en tips over de regio. We kunnen ons heel goed voorstellen dat je nog een vraag hebt, of misschien meer informatie wilt over het huren van Casa Cálida 1, 2 of 3. Je kunt met ons contact opnemen door hier te klikken. Of door een chatbericht achter te laten rechtsonder op de homepage.

¡Saludos y hasta pronto!

Debby en Eric Vlasman

Spaanse-vlag

Volg ons op:


APPARTEMENTEN BOEKEN?

Kijk in onze agenda, reserveer en geniet meteen van je vakantie in Casa Cálida!